COOPERATIVA AGRÍCOLA DE L’ALBI

La Cooperativa de l’Albi va ser fundada el 1919. Actualment, amb el nom de “Cooperativa Agrícola de l’Albi”, ens dediquem a l’elaboració i envasat de l’oli d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues.

Per a dur a terme aquesta activitat comptem amb un nou molí de dues fases instal·lat des de l’any 1995. Fins aleshores, també va funcionar com a bodega, tot i que en l’actualitat el raïm produït pels nostres pagesos es ven directament a altres bodegues.

La construcció central de la cooperativa és obra de l’arquitecte Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí. Es tracta d’un edifici modernista de dues plantes de coberta amb dues aigües, sobre estructura de fusta.

El nostre objectiu

Treballem per ser una empresa sostenible i per garantir els paràmetres (físics i químics) i les característiques organolèptiques dels nostres productes amb l’objectiu de mantenir la qualitat dels nostres olis.

Som una cooperativa productora d’oli d’oliva verge extra que s’esforça per què els productors de la matèria primera siguin els beneficiaris de l’explotació d’aquesta. Treballem diàriament per aconseguir l’excel·lència empresarial i implementem totes les mesures necessàries per garantir l’assoliment dels criteris de qualitat que afegeixen valor als nostres productes.