Condicions d’ús de la nostra botiga online

En cumpliment del que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (“LSSICE”), posem a la seva disposició les condicions de venda relatives al preu dels productes / serveis que s’ofereixen a través del web www.agricolaalbi.es.

 

1. Territori d’aplicació

El lloc web www.agricolaalbi.es  només permet la compra de productes que es lliuraran dins la Península Ibèrica. Si es vol realitzar una comanda amb lliurament fora del territori penínsular, només s’ha de posar en contacte amb les nostres oficines a través del telèfon: (+34) 973 17 50 09 o mitjançant correu electrònic: cooperativa@agricolaalbi.es

La política d’impostos i despeses d’enviament queda especialmente exclosa de qualsevol comanda rebuda desde altres territoris.

 

2. Preus

Els preus dels productes que es mostren al lloc web www.agricolaalbi.es apareixen sempre amb els corresponents impostos aplicables en cada moment i concretament amb el corresponent percenatge d’I.V.A.

La Cooperativa Agrícola de l’Albi es reserva el dret a modificar els preus a la seva discreció i sense avís previ.

 

3. Despeses d’enviament

Les despeses d’enviament segueixen la següent taula:  

Quilos Enviament Regional Enviament Nacional
10 9,75€ 10€
15 10,50€ 11,50€
20 12,50€ 13€
30 16€ 17€
40 20€ 22€
50 23€ 26€
60 27€ 30€
70 31€ 34€
+70 GRATUÏT GRATUÏT

 

4. Terminis de lliurament

El lliurament dels productes es realitza un cop a la setmana, per aquest motiu, el temps entre la realització de la comanda i el lliurament de la mateixa pot variar en funció del dia de la setmana que es realitzi la comanda.

Les condicions i terminis de lliurament poden veure’s afectades per causes de força major o qüestions de calendari, com per exemple la convocatòria de vagues al sector del transport o la celebració de festes provincials, regionals o nacionals.

 

5. Devolucions i reclamacions

Per qualsevol devolució o reclamació la Cooperativa Agrícola de l’Albi aplicarà la legislació vigent en cada moment.
La Cooperativa Agrícola de l’Albi no atendrà devolucions de productes oberts o manipulats a no ser que en la seva obertura s’apreciés defecte en les condicions de l’article que poguessin afectar el seu consum.

Les devolucions seran acceptades per qualsevol dels següents casos:

  • Desperfectes en el transport
  • Producte en mal estat no detectat per nosaltres

Per efectuar qualsevol reclamació o devolució poden contactar amb nosaltres mitjançant email: cooperativa@agricolaalbi.es o telèfon: 973 17 50 09.

La Cooperativa Agrícola de l’Albi intentarà en primera instància canviar els productes tornats. Si no ens és possible, s’abonarà l’import.

Als efectes del que estableix la Llei de consumidors i dret de desistiment s’informa als usuaris que disposen d’un termini de set díes hàbils desde la recepció de la mercaderia per executar el dret de desistiment en els casos que estableix la llei.

El nostre compromís és atendre qualsevol reclamació dels nostres clients amb la intenció d’assolir un elevat nivell de satisfacció.