Pa de pessic

maig 24, 2021 | Receptes

Prepara el teu pa de pessic amb oli d'oliva verge extra Baró de l'Albi. Una recepta ràpida i fàcil.

Ingredients:

  • 1 iogurt natural o de llimona
  • 2 gots de farina
  • ½ got d’oli d’oliva verge extra Baró de l’Albi
  • Un raig de licor
  • 2 gots de sucre
  • 3 ous
  • Un sobre de llevat Royal
  • Raspadura d’una llimona

* La mesura per fer el pastís és l’envàs del iogurt.

 

Preparació:

  1. Posar tots els ingredients en un recipient i barrejar-los amb l’ajuda d’una batedora o d’un túrmix.
  2. Untar un motlle amb oli i quan la massa estigui llesta abocar-la al seu interior.
  3. Coure-la al forn a 180° durant 30 minuts.

 

Comparteix!

Comparteix aquesta notícia amb els teus amics.