Salsa de calçots amb oli d’oliva verge extra Baró de l’Albi

març 1, 2021 | Receptes

Des de la nostra cooperativa et portem aquesta recepta de salsa de calçots indispensable en una bona calçotada. Pren-ne nota.

Ingredients: 

  • Oli d’oliva verge extra Baró de l’Albi
  • 5 o 6 tomàquets madurs
  • 3 o 4 dents d’all
  • 1 nyora
  • Ametlles i avellanes torrades
  • 1 llesca de pa torrat
  • Vinagre
  • Pebre vermell i negre
  • Sal

 

Preparació:

  1. Escaliva els tomàquets, els alls i la nyora al forn durant 10 minuts a 180 ºC.
  2. Posa en un recipient les ametlles i les avellanes torrades, el pa torrat, el vinagre, el pebre (vermell i negre), l’oli d’oliva verge extra Baró de l’Albi, la sal, la nyora, els alls i els tomàquets tallats a trossos, i tritura-ho tot amb l’ajuda d’un túrmix.
  3. Quan la salsa estigui llesta, serveix-la en un bol i… Bon profit!

 

Recepta adaptada del programa Cuines de TV3.

Comparteix!

Comparteix aquesta notícia amb els teus amics.