L’oli de la nova collita, ja a la venda

nov. 25, 2020 | Blog

La Cooperativa Agrícola de l’Albi ja té a la venda l’oli d’oliva verge extra d’aquesta campanya 2020/21 en totes les seves marques i formats. Així doncs, el Baró de l’Albi ja es pot adquirir tant en envàs de plàstic (1 l, 2 l o 5 l) com de vidre (250 ml, 500 ml i 750 ml), mentre que l’Albinus es pot trobar en una llauna de 5 l.

Les dues marques compten amb el segell de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues, un símbol d’autèntica garantia pel consumidor pel que fa a la seva qualitat. A més, s’elaboren a partir d’olives de la varietat arbequina, fet que comporta que els olis tinguin caràcter i personalitat per si sols. En aquest sentit, cal destacar que s’hi pot trobar un aroma afruitat d’oliva fresca i un equilibri entre l’amarg i el picant.

Les comandes es poden realitzar a través de la botiga online, trucant al telèfon 973 17 50 09 o bé directament a l’Agrobotiga.

Comparteix!

Comparteix aquesta notícia amb els teus amics.