Èxit de participació i vendes a la Festa de l’oli de l’Albi d’enguany

març 3, 2020 | Blog

A la trobada hi van acudir més de 2.000 persones i es van vendre uns 12.000 litres d’oli

El diumenge 1 de març vam celebrar la XXVI edició de la Festa de l’Oli de l’Albi, que va reunir més de 2.000 persones i va obtenir unes vendes d’uns 12.000 litres d’oli. La jornada es va iniciar a les 9.30 h amb un esmorzar popular on es va servir cansalada, botifarra blanca, botifarra negra i arengades. Durant el matí, la Cooperativa va romandre oberta i es van oferir visites al molí.

També es va poder adquirir Oli d’Oliva amb DOP Garrigues, a més d’altres productes de proximitat, com embotits o mel, i es va obsequiar als clients amb compres superiors als cent euros amb una botella de l’oli Nit, dissenyada en commemoració del centenari de la Cooperativa celebrat el passat any.

Segueix-nos a Facebook

Comparteix!

Comparteix aquesta notícia amb els teus amics.