Èxit de participació i vendes a la Festa de l’oli de l’Albi d’enguany

març 3, 2020 | Blog

A la trobada hi van acudir més de 2.000 persones i es van vendre uns 12.000 litres d’oli

El diumenge 1 de març vam celebrar la XXVI edició de la Festa de l’Oli de l’Albi, que va reunir més de 2.000 persones i va obtenir unes vendes d’uns 12.000 litres d’oli. La jornada es va iniciar a les 9.30 h amb un esmorzar popular on es va servir cansalada, botifarra blanca, botifarra negra i arengades. Durant el matí, la Cooperativa va romandre oberta i es van oferir visites al molí.

També es va poder adquirir Oli d’Oliva amb DOP Garrigues, a més d’altres productes de proximitat, com embotits o mel, i es va obsequiar als clients amb compres superiors als cent euros amb una botella de l’oli Nit, dissenyada en commemoració del centenari de la Cooperativa celebrat el passat any.

Comparteix!

Comparteix aquesta notícia amb els teus amics.