Vine a gaudir de la XXVI Festa de l’Oli de l’Albi

febr. 25, 2020 | Blog, Fires

La tradicional festa garriguenca tindrà lloc el diumenge 1 de març

Aquest diumenge 1 de març celebrarem la XXVI Festa de l’Oli de l’Albi. La jornada s’iniciarà a les 9:30 h amb un esmorzar gratuït a la plaça de la cooperativa on es podrà degustar l’Oli d’Oliva Verge Extra amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues. Per esmorzar hi trobareu pa amb cansalada, botifarra blanca, negra i arengades.

Durant tot el matí la Cooperativa romandrà oberta al públic i es podran realitzar visites al molí.  Podreu adquirir l’Oli d’Oliva amb DOP Garrigues i qualsevol producte de la nostra Agrobotiga. S’obsequiarà als clients que efectuïn una compra superior a 100€ amb una ampolla de Nit,  producte commemoratiu del centenari de la cooperativa.

Horari de venda:

De dilluns a divendres

Matí de 9 h a 13 h

Tarda de 15 h a 18 h

Dissabtes

Matí de 9 h a 13 h

Diumenges (*)

Matí de 10 h a 13 h

(*) Temporada d’Hivern: de desembre fins a febrer, ambdós inclosos. Tel. 973 17 50 09

Comparteix!

Comparteix aquesta notícia amb els teus amics.