Participem a la 57ª edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques

gen. 23, 2020 | Blog, Fires

Els dies 17, 18 i 19 de gener vam estar presents a la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques per donar a conèixer els nostres productes.

Durant la Fira diferents personalitats i autoritats com la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i l’alcalde de les Borges Blanques i President del Patronat Fira les Garrigues, Enric Mir van visitar el nostre estand.

Així mateix, una de les visites més rellevants va ser la del President de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la seva dona, Carola Miró i altres autoritats. El president Torra va conèixer la varietat i qualitat dels productes de la Cooperativa de l’Albi i va tastar l’oli Nit pel qual va mostrar molt interès en referència al singular procés nocturn de collita i producció.

Durant la Fira, també vam realitzar un sorteig en el qual cada 10€ de compra suposaven una participació per poder guanyar un Lot de “Nit”. Finalment un cop celebrat el sorteig la guanyadora ha estat Montserrat Escartín de Cabrils (Maresme).

Després de la nostra participació a la Fira, podem dir que el balanç ha estat molt positiu gràcies a la gran afluència de públic que ha estat molt superior a la d’altres edicions i que ens ha permès augmentar la nostra xifra de ventes un any més.

Comparteix!

Comparteix aquesta notícia amb els teus amics.