La Cooperativa de l’Albi patrocina el segon Torneig de futbol Sala a l’Albi

jul. 25, 2019 | Blog

Aquest 20 i 21 de juliol s’ha dut a terme el segon Torneig de futbol Sala a L’Albi. La cooperativa ha col·laborat lluint el logo al frontal de les samarretes dels participants. Han participat vuit equips en categoria masculina i quatre en categoria femenina d’entre 14 i 55 anys.

La final masculina ha estat molt disputada i ha finalitzat amb la victòria 6 a 4 per l’equip GROC, que d’aquesta manera tornen a revalidar el títol de l’any passat.
Els millors jugadors del torneig han estat l’Arnau Ciurana de l’equip VERD, com el porter menys golejat, i en Francesc Salat de l’equip BURDEUS, com a màxim golejador amb 11 gols.

En categoria femenina s’ha disputat un “tots contra tots” en la fase de grups. La final l’ha disputat l’equip VERMELL i l’equip LILA amb el resultat de 2 a 0 per les primeres.
Les millors jugadores del torneig han estat la portera Marta Sanahuja, com la menys golejada, i l’Helena, com màxima golejadora amb 12 gols.

L’entrega dels premis als guanyadors, on la cooperativa ha volgut obsequiar amb una ampolla d’oli als finalistes de les dues categories, ha estat durant la jornada del diumenge al poliesportiu.

Comparteix!

Comparteix aquesta notícia amb els teus amics.