La nostra cooperativa acull la descoberta oficial de la placa dels logos que identifiquen les cooperatives certificades amb DOP Les Garrigues

juny 25, 2019 | Blog

Aquest dimecres hem tingut el plaer d’acollir la descoberta oficial de la placa amb els distintius de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues.

Aquests segells que porten els envasos d’oli d’oliva verge extra, elaborat i envasat per les cooperatives amb DOP Garrigues són visibles també, a partir d’ara, a la façana de totes les cooperatives integrants i  en  garanteixen i certifiquen l’origen i la qualitat del producte.

L’acte ha estat presidit per la  Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sra. Teresa Jordà i ha comptat amb l’assistència  del president  i membres de la DOP Les Garrigues així com del president i membres de la nostra junta rectora i representants de l’Ajuntament de L’Albi.  La Consellera i tots els assistents han visitat  les instal·lacions  i les obres de millora que s’hi estan duent a terme al mateix temps que han pogut conèixer l’oli verge extra NIT, edició limitada creada per commemorar els 100 anys d’història de la nostra cooperativa.

 

Comparteix!

Comparteix aquesta notícia amb els teus amics.