Visita dels alumnes de l’escola de L’Albi

maig 21, 2019 | Blog

El passat 24 d’abril vam tenir la satisfacció de rebre la visita dels alumnes de l’escola pública Els Aubis, dins del marc de la setmana cultural de l’escola centrada en l’ahir i l’avui de la nostra cooperativa, on se’ls va explicar l’evolució que ha experimentat la recollida d’olives i la producció d’oli al llarg del temps.

Amb motiu del nostre centenari i, aprofitant la visita dels 73 alumnes de l’escola, la cooperativa va organitzar conjuntament amb l’escola, un concurs de dibuix on els nens van plasmar a les seves creacions tot allò que els havia cridat més l’atenció durant el recorregut didàctic que els va conduir per tots els espais del molí d’oli.

Tots els dibuixos es troben penjats a la sala d’actes de la cooperativa, en una exposició oberta a tothom i que es podrà visitar encara tot l’estiu. Un jurat format per artistes locals i membres de la Junta rectora van assignar un premi per al guanyador de cada un dels 9 cursos de l’escola.

L’entrega de premis als nens es va dur a terme el 26 d’abril, en un acte de cloenda amb els pares i familiars. Tots els participants van rebre una bossa amb diferents articles, obsequi de la Cooperativa de L’Albi i material publicitari amb el qual col·laborava Bonàrea.

Comparteix!

Comparteix aquesta notícia amb els teus amics.