Centenari de la nostra cooperativa. 100 Anys d’història.

abr. 2, 2019 | Blog

El pròxim dia 6 d’abril de 2019 us convidem a tots a venir al centenari agrícola de la Cooperativa de l’Albi.

Amb motiu dels 100 anys d’història de la nostra cooperativa, ens agradaria poder compartir amb vosaltres una jornada de celebració, en la qual es duran a terme diferents actes presidits pel molt honorable Sr. Damià Calvet, conseller del Departament de Territori i Sostenibilitat del Govern de Catalunya.

L’acte començarà a les 12.00 amb una breu visita a les instal·lacions de la nostra cooperativa i posteriorment, a les 12.30 s’iniciaran a la sala d’actes els parlaments i lliurament d’obsequis en reconeixement a les presidències d’aquests últims 100 anys.

La celebració també comptarà amb un aperitiu i posterior brindis al pati de la cooperativa i a les 14.00 es commemorarà l’acte amb un dinar de germanor al Casal. Aquest oferirà dos menús, un per als més grans i un altre per als més petits.

Esperem poder retrobar-nos plegats en un acte del tot emotiu.

Comparteix!

Comparteix aquesta notícia amb els teus amics.