XXV Festa de l’Oli a l’Albi

març 20, 2019 | Fires

La XXV Festa de l’oli es va dur a terme el diumenge 17 de març a la localitat del Albi.

El passat diumenge 17 de març del 2019 vam celebrar la XXIV Festa de L’Oli coincidint amb l’any del centenari. Durant la festa vam promocionar la nova ampolla NIT en commemoració a aquests 100 anys d’història de la nostra cooperativa i durant la jornada de portes obertes, on va acompanyar el bon temps, ens van visitar al voltant de 1500 persones amb una venda aproximada de 6000 litres d’oli.

Durant la jornada vam fer difusió de l’innovador projecte “Valorització dels productes residuals del procès d’extracció de l’Oli” (Becomoli), que la cooperativa va dur a terme amb la col·laboració de la Universitat de Lleida i que finalitzarà aquest 2019.

 

Comparteix!

Comparteix aquesta notícia amb els teus amics.