Celebrem el primer centenari a la 56ª Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques

gen. 21, 2019 | Fires

Hem estat presents a la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques per donar a conèixer els nostres productes.

La nostra cooperativa ha rebut el premi Cultura de l’Oli atorgat pel Patronat Fira de les Garrigues per la celebració del primer centenari. L’acte es va dur a terme a l’espai gastronòmic de la fira en presència de representants de la fira i autoritats locals.

Durant la Fira diferents personalitats i autoritats com la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Perelló acompanyada per Enric Mir, alcalde de les Borges Blanques; Antoni Villas, president del Consell Comarcal de les Garrigues; i Ramón Alturo, director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Lleida van visitar el nostre estand.

La presidenta de la Diputació de Lleida va mostrar molt interès en la nova creació pel centenari de la Cooperativa: l’oli Nit. Tots els presents van gaudir de l’oli i el vídeo que mostra el seu procés nocturn de collita i producció. 

Així mateix, una de les visites més rellevants va estar la del President de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera de Cultura, la presidenta de la Diputació i altres autoritats. El president Torra va conèixer la varietat i qualitat dels productes de la Cooperativa de l’Albi i va tastar l’oli Nit pel qual va mostrar molt interès en referència al singular procés nocturn de collita i producció.

 

Comparteix!

Comparteix aquesta notícia amb els teus amics.