Presents a la 55ª Fira de l’Oli Verge Extra de les Garrigues

jul. 3, 2018 | Fires

El passat 19, 20 i 21 de gener el públic assistent a la 55ª Fira de l’Oli Verge Extra de les Garrigues a Les Borges Blanques, va poder degustar i adquirir els nostre oli de la nova campanya.

La Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues tanca aquesta edició amb un càlcul de l’impacte econòmic que ha suposat per a la comarca el certamen amb una xifra que arriba a 1,5 milions d’euros, segons ha explicat l’alcalde de les Borges Blanques i president del Patronat, Enric Mir. El càlcul s’ha realitzat amb una sèrie de paràmetres segons la metodologia que utilitza la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC).

L’organització no ha volgut entrar en el detall del volum de vendes d’oli, en considerar que el nivell qualitatiu del certamen i dels productes que s’ha presentat, han de fer patent els nous objectius amb els quals el sector ha d’afrontar el futur, tot i que la immensa majoria d’expositors, com és el nostre cas, confirmen un augment de vendes respecte edicions anteriors.

Comparteix!

Comparteix aquesta notícia amb els teus amics.